ΠΩΣ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΣΕ ΤΑΞΗ - ΕΡΓΑΣΙΑ



  
Το να βάλουμε μια τάξη στην ζωή μας δεν είναι τόσο δύσκολο όσο ακούγεται. Υπάρχουν πολλά μικρά μυστικά που εφαρμόζοντας τα στην καθημερινότητα μας βοηθάνε να είμαστε πιο οργανωμένοι, λιγότερο αγχωμένοι και περισσότερο ευτυχισμένοι. Σε αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε για μικρές πρακτικές αλλαγές που θα μας βοηθήσουν να έχουμε μια πιο ευχάριστη μέρα στην δουλειά! 

 

Ξυπνώντας το πρωί

Ξεκινήστε την μέρα σας νωρίς. Ήδη έχω αναφέρει εδώ πως το πρωί είμαστε περισσότερο παραγωγική από οποιαδήποτε άλλη στιγμή κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ξεκινώντας την μέρα μας νωρίς = επιτυγχάνουμε περισσότερα πράγματα !
Βάλτε το ξυπνητήρι μακριά. Αντί να αφήνετε το ξυπνητήρι στο κομοδίνο σας, βάλτε το σε ένα χώρο στο δωμάτιο που αναγκαστικά θα πρέπει να σηκωθείτε για να το σβήσετε. Με αυτό τον τρόπο μειώνονται και οι πιθανότητες να επιστρέψετε πίσω στο κρεβάτι.

Στον δρόμο

Αντί  να πηγαίνετε στην δουλειά με το αυτοκίνητο μόνοι σας, μοιραστείτε το αυτοκίνητο με κάποιον συνάδελφο ή γείτονα που κάνει παρόμοια με εσάς διαδρομή. Είναι φιλικότερο για το περιβάλλον, το πορτοφόλι σας αλλά και ενισχύει και τις κοινωνικές σας σχέσεις με τους συναδέλφους/ γείτονες σας.
Αν χρησιμοποιείται τα μέσα μαζικής μεταφοράς, κάντε την διαδρομή πιο ευχάριστη με το να ακούτε audio βιβλία ή podcasts που θα σας φτιάξουν την διάθεση. Έτσι θα φτάνετε στην δουλειά με καλύτερη διάθεση για να αντιμετωπίσετε την μέρα.

Στην δουλειά


Οργανώστε τον χώρο σας. Κατά προτίμηση αφιερώστε λίγη ώρα πριν φύγετε από το γραφείο για να πετάξετε άχρηστα χαρτιά και να ταχτοποιήσετε το γραφείο σας. Αποτέλεσμα, μια φρέσκια αρχή στην δουλειά την επόμενη μέρα!
Καθαρίστε το inbox σας. Αρχειοθετήστε μηνύματα ανάλογα με λογαριασμούς πελατών, τμήματα στην εταιρεία και κατά προτεραιότητα. Διαγραφείτε επίσης από ανεπιθύμητα newsletter που γεμίζουν το inbox σας.

Όπως βλέπετε δεν χρειάζεστε να κάνετε μεγάλες αλλαγές μέσα στην ρουτίνα σας για να βελτιώσετε την ζωή σας. Μείνετε συντονισμένοι για μικρά και πρακτικά tips που μας βοηθάνε να βάλουμε την ζωή μας σε τάξη !


Εσείς πια μικρά κόλπα εφαρμόζετε για να κάνετε την μέρα σας λιγότερο αγχωτική; Περιμένω να ακούσω στα σχόλια πιο κάτω ! 
 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS