10 μυστικά για ένα τέλειο ταξίδι!

Σε πολλές από εσάς άρεσε ιδιαίτερα το άρθρο για τα μυστικά ταξιδεύοντας με μια βαλίτσα, αλλά και πως θα ετοιμαστούμε κατάλληλα για το ταξίδι μας, και γι' αυτό σήμερα σας έχω συγκεντρώσει δέκα μυστικά για να έχετε ένα ξέγνοιαστο ταξίδι!




1. Ξεκινάμε με τα εισιτήρια! Το ξέρατε πως τα cookies που αποθηκεύονται κατά την περιήγηση μας στο διαδίκτυο αποθηκεύουν τις προτιμήσεις μας όταν ψάχνουμε εισιτήρια με αποτέλεσμα οι αεροπορικές εταιρείες να ανεβάζουν τις τιμές των εισιτηρίων που σας ενδιαφέρουν; Καλύτερα λοιπόν να κάνετε ανώνυμη περιήγηση ή να σβήνετε συχνά τα cookies σας.
2. Αν έχετε την ευκαιρία να διαλέξετε από πριν τις θέσεις σας στο αεροπλάνο και ταξιδεύετε σαν ζευγάρι τότε επιλέξτε την θέση στον διάδρομο και στο παράθυρο. Είναι πολύ απίθανο κάποιος να επιλέξει την θέση ανάμεσα σας και έτσι θα έχετε την σειρά στη διάθεση σας!
3. Έχετε ξεχάσει μετασχηματιστή για τους φορτιστές σας? Οι περισσότερες τηλεοράσεις στα δωμάτια των ξενοδοχείων έχουν θύρα usb και έτσι μπορείτε να φορτιζετε τις συσκευές σας όσο θα είσαστε στο δωμάτιο με την τηλεόραση αναμμένη.
4. Αν δεν σας έχω πείσει να ταξιδεύετε με μόνο μια χειραποσκευή και επιθυμείτε να στείλετε μια μεγαλύτερη με φορτοτική τοτε μπορείτε να δηλώσετε το περιεχόμενο της ως εύθραυστο. Με αυτό τον τρόπο θα τύχει καλύτερης μεταχείρισης και θα είναι από τις πρώτες που θα βγουν από το αεροπλάνο.
5. Δεν σας αρέσει να περιμένετε μέχρι να έρθει η σειρά σας να σερβιριστείτε; Αν δεν σας ενοχλεί η ιδέα να φάτε ένα γεύμα για χορτοφάγους ή χωρίς γλουτένη τοτε δηλώστε το κατά την διάρκεια της κράτησης των εισιτηρίων σας και θα σερβιριστείτε πρώτοι!
6. Αν σκοπεύετε να πάρετε ταξί από το αεροδρόμιο προς το ξενοδοχείο, αντί να περιμένετε σε ουρά έξω από τις αφίξεις, βγείτε από την έξοδο των αναχωρησεων όπου πολλά ταξί αφήνουν επιβάτες και θα είναι άμεσα διαθέσιμα!
7. Ακυρώθηκε η πτήση σας; Ενώ περιμένετε στην ουρά για να σας εξυπηρετήσουν, καλέστε ταυτόχρονα την γραμμή εξυπηρέτησης των αερογραμμών σας. Είναι πιθανό να σας απαντήσουν πριν έρθει η σειρά σας στην γραμμή.
8. Στο αεροδρόμιο προτιμάμε πάντα τις ουρές όπου στέκονται άτομα που φαίνεται πως ταξιδεύουν συχνά και αποφεύγουμε να στεκόμαστε στην ουρά για όλα τα διαβατήρια αν έχουμε Ευρωπαϊκό διαβατήριο και ταξιδεύουμε εντός τηε ΕΕ
9. Και οπως εχω ξαναπεί στο αεροδρόμιο φοράμε ρούχα που περνούν εύκολα από τον έλεγχο ασφαλείας δηλαδή αποφεύγουμε κοσμήματα, ζώνες και περιττά αντικείμενα στις τσέπες!
10. Τέλος για να είναι το ταξίδι μας άνετο επιλέγουμε ρούχα που ειναι ανετα, παπούτσια που φοριούνται εύκολα και αντι για χοντρά ρούχα φοράμε πολλά λεπτά έτσι ώστε να βάζουμε και να αφαιρούμε αυτά που χρειάζεται αναλόγως την θερμοκρασία στο αεροδρόμιο και στο αεροπλάνο.


Σας εύχομαι ένα ωραίο και άνετο ταξίδι!!!
 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS